Webinár o investovaní

Chcete vedieť, či sa vo vás skrýva investor? Pozývame študentov aj pedagógov na webinár o investovaní. Webinár, ktorého téma sa bude točiť okolo investovania vo všetkých jeho možných podobách organizujeme v rámci programu Poznaj svoje peniaze.

Webinár sa uskutoční online, 29. októbra 2019 od 13–14 h. Webinárom nás bude sprevádzať autorka programu Poznaj svoje peniaze, Mária Hankociová.

Ak vás téma zaujala, zaregistrujete sa prostredníctvom nasledujúceho formulára.

Deň pred webinárom vám pošleme na vami zadaný e-mail odkaz na stránku webinára a prístupové heslo do chránenej zóny stránky.

Prosíme, kým sa k nám v utorok 29.10. pridáte, nezabudnite si aktualizovať svoj webový prehliadač na najnovšiu dostupnú verziu, zobrazovanie je optimalizované pre Mozilla Firefox aj pre Safari.

Tiež by bolo veľmi praktické, keby ste Vaše otázky, ktoré sa vám v súvislosti s investovaním vynoria, poslali vopred prostredníctvom registračného formulára, prípadne už priamo cez lokalitu https://www.sli.do/ s event kódom #INVPSP. Dáte tak našej lektorke príležitosť pripraviť sa vopred na Vaše otázky a reagovať adresne na vaše potreby.

Tešíme sa na Vás 29.10. o 13 h.